25-02-09

korte geschiedenis

ik werk nu bijna 1 jaar bij HT. ik wilde de fouten die ik gemaakt heb in het verleden op een andere manier aanpakken nu bij mijn huidige werkgever. maar ik begin alsmaar meer vergelijkingen te zien van mijn vorige werkgever waar ik bijna 18 jaar heb gewerkt. ik ben bij FO weg gegaan om diverse redenen, het ging al niet meer goed met de algemene sfeer in dat bedrijf. de doorslag was wel één van een andere oorzaak. door een emotionele uitbarsting van mij heb ik in een dronken toestand op de werklvloer bij FO het één ander letterlijk klein geklopt tijdens de nachtpost. maar door chantage naar mijn directe chef toe heb ik mijn werk kunnen behouden. ik wist te veel van hem en zijn broer, zijn broer die reeds ooit een collega in de kliniek heeft geklopt uit racistische beweging. maar men moest iets doen, ik heb een schadevergoeding betaald van 100 Euro en ik kreeg een schorsing van 1 week (ps: zijn broer kreeg destijds promotie). eigenlijk was ik een beetje teleurgesteld, ik hoopte op 2 weken schorsing. maar goed, enkele weken later ben ik dus bij HT begonnen met een hele hoop inleveringen: lager loon, 7 dagen verlof die ik extra had opgebouwd na al die jaren dienst, geen contract met onbepaalde duur. ik ben tewerkgesteld vanaf 14 april 2008 bij HT.

12:39 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Hallo,ik ben Dana en ik wil je graag op deze donderdagmorgen ,( het weekend komt weer in zicht), verwelkomen op je nieuwe blogje ,ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er mijn favorieten uitpikken Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: Dana | 26-02-09

hoe is het verdomme toch mogelijk geile Dana daaaaaaag, ge wordt enorm eentonig onnozele trut. ook hier hebt ge weeral niet gelezen wat er in staat domme gans. stop nu eens eindelijk met jouw spamgedrag.

@watje: hopelijk heb je er iets uit geleerd, trouwens dronken op de werkvloer???? was je beter niet thuis gebleven?

Gepost door: no more mister nice guy | 26-02-09

@no more mister nice guy dat weet ik nu ook wel dat ik beter thuis had gebleven. maar ik heb het niet gedaan.

Gepost door: watje | 04-03-09

De commentaren zijn gesloten.