01-03-09

aanvraag gesprek KB

11/02/2009

Wie kan er niet met mij samen werken? Want als dat zo is zou ik wel willen weten wie en vooral waarom. Waarom schuim ik de kantjes af, wat men beweerd?  Waarschijnlijk zijn diegene die er en beklag over hebben zelf te mottig om dat zo gezegde ambetante werk te willen doen wat werk het ook moge wezen.

Eerst kreeg ik het verwijt dat ik niet snel genoeg dragers weg stuur, dat ik deze dragers niet snel genoeg leeg maak, dat ik niet voorruitziend ben. Ik doe dit dus wel, wat blijkt nu, dat ik ander werk ontloop, werk dat volgens de klagers ik niet graag zou doe. Terwijl ik net die werkjes doe omwille voorruitziende zaken zodat we zonder harder te moeten werken toch meer kunnen doen, efficiënter.

 

Voorbereiding gesprek met K (die boven de cb’s staan)

Nog voor de geruchten een eigen weg beginnen te gaan wens ik dit gesprek. Dit gesprek dient in het geval dat het geen gerucht zou zijn. Er zijn collega’s die vinden dat ik de schuine kanten af aan het gaan ben. Ik wil weten wie dat van mij denkt, zijn het trouwens collega’s of één collega?

Denkend aan mijn evaluatiegesprek: ook die vooruitziendheid kwam er ter sprake.

 

Indien het waar zou zijn wat men over mij beweerd moet men maar aan de klager vragen welke werkjes het precies zijn die ik zou ontwijken, dan weet ik het, en zal dan die werkjes wel doen. Of nog beter, beveel mij wat ik moet doen, en ik doe het, maar dat houdt dan ook in dat ik geen eigen initiatief meer ga nemen om efficiënter te gaan werken.

 

Mmmm, tijdens de wandeling naar K om een gesprek aan te vragen keerde ik terug en heb het gewoon laten vallen, dacht bij mijn eigen, dat gaat toch niks uit halen, we zullen wel zien later, als er iets is moeten de bazen mij het maar vertellen. Als ik mijn werk niet goed doe moeten ze mij maar ontslaan, mijn contract is toch bijna verlopen…. Al vrees ik helemaal niet dat mijn contract niet zou verlengd worden.

17:27 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.