14-04-09

heb geduld

Vandaag mijn opleiding met Mar. Het zat hem niet mee vandaag, met mij trouwens ook niet. Hij was net niet aan het vitten naar mij toe voor sommige zaken die ik beter kon doen of anders. Hehehe: kom eens hier zegt hij, kijk als ge het er in steekt moet ge het ook vast draaien en deze die ge vast hebt gedraaid moet ge merken met een kruisje. Oh ja, weet ik, sorry dat kruisje ben ik vergeten zeg ik. Maar dat ene ding heb ik niet geplaatst, maar gij zelf corrigeerde ik hem nog even. Oeps, oh ja, toen was de reactie een beetje anders. Vergissen is menselijk, ook gij hebt het moeten aanleren Mar. De kans dat er bij ons zou moeten worden gedopt wordt alsmaar kleiner, het zal er zelfs niet van komen.

16:13 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-04-09

doppen?

Rare jongens die van HT, men praat over gaan doppen, de kranten staan er vol van dat we voor één derde moeten gaan doppen, ja inderdaad er zijn al een paar mensen op economische werkloosheid gezet, maar de week was nog maar half begonnen of ze hebben al mensen terug opgeroepen. Nog straffer; men vraagt zelfs om aanstaande zaterdag (sommigen ook zondag) en dan nog eens op paasmaandag te komen werken. Doppen???? Jawadde, nee hoor hier gaat het nog behoorlijk goed, ok, het klopt, de crissis voelt men hier ook, maar het is maar van hele korte duur, tenslotte in het segment waar onze industrie voor staat is toekomst gericht, ze zal enkel nog maar kunnen groeien.

23:50 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-04-09

praten om niet hoeven te werken.

Het is toch altijd overal hetzelfde. Intussen ben ik in opleiding voor een andere kast. Pffff amai: was verwonderd, die kast weegt ca 24 ton. Ik stond bij P en R (H). komt er iemand af voor uitleg omwille een probleem. RM kwam toen naar ons toe die in een andere stand stond om wat mee te helpen uitleg geven. Hahahaha nu komt het grappige: hij kreeg achter zijn rug het verwijt dat ten eerste: wat komt hij hier doen, dat hij op zijn eigen stand blijft, maar dat hij het alleen deed omwille dat hij dan op die momenten niet hoeft te werken. Vind ik wel van hun uit een vreemde opmerking, want zijzelf staan regelmatig ook bij anderen te buurten. Wat is dan er het verschil van? beiden zien het dus van een ander, maar van hun eigen niet. Buiten de pijn in mijn rug en benen was de dag goed verlopen.

 

10:21 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-04-09

in de achtergrond

Zoals ik ben heb ik mij altijd op de achtergrond gehouden, nu nog. Ook dat was een beetje een verwijt vanuit het standpunt van de bazen, ik moest meer naar de voorgrond komen. Maar hoe moet ik dat doen? Ik ben nu éénmaal wie ik ben. ik begin nu wel mijn collega’s beter te kennen, het was zoals eerst de kat uit de boom kijken. We hadden het er over gehad, DM en ik. Ik begin nu ook wel meer en meer gelijkenissen te ontdekken zoals die bij mijn vorige werkgever, zowel wat betreft bazen en collega’s. ik hou mij nog steeds op de achtergrond, dat zal ook zo blijven, maar in mijn ogen maakt het niet uit, ik doe mijn ding naar best vermogen wat ik ook bij mijn laatste beoordeling had verteld. Ik ben wat trager met iets aan te leren, dat weet ik, maar wanneer ik het ken doe ik het ook goed. Nu op dit moment probeer ik DM te kalmeren, in de zin van dat hij moet op passen, niet voor de anderen, maar voor zichzelf. Wij komen vrij goed overeen met elkaar, op zo’n manier dat ik dingen met hem bespreekbaar kan maken wat anderen bij hem niet lukt al besef ik wel dat ik er ook voorzichtig mee moet zijn, maar ik heb er het alle vertrouwen in. Ik begin nu ook stillekensaan aan te voelen met wie ik het allemaal te doen heb in mijn hele ploeg, al kan ik er natuurlijk bij sommigen serieus er langs zitten, is niet de eerste keer. Maar hoe dan ook, ik begin mij wel vrij goed in mijn vel te voelen bij HT.

 

16:51 Gepost door watje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |